Wageningen

Archive for the ‘Jeugdnieuws’ Category

Uitslagen en standen jeugd- en brugcompetitie

Op donderdag 7 december is de dertiende ronde gespeeld van zowel de jeugd- als  de brugcompetitie. De uitslagen en standen zijn hieronder vermeld. Voor de brugcompetitie geldt dat iedereen mee mag doen en van harte welkom is, dus ook niet-leden, ex-leden, senior-leden en ouders! Er wordt gespeeld vanaf 19.15 uur met een speeltempo van 30 min. pppp. De competitie wordt ter plekke ingedeeld. De volgende en laatste ronde wordt gespeeld op donderdag 14 december.

download ranglijsten jeugd- en brugcompetitie

(meer…)

Uitslagen en standen jeugd- en brugcompetitie

Op donderdag 30 november is de twaalfde ronde gespeeld van zowel de jeugd- als  de brugcompetitie. De uitslagen en standen zijn hieronder vermeld. Voor de brugcompetitie geldt dat iedereen mee mag doen en van harte welkom is, dus ook niet-leden, ex-leden, senior-leden en ouders! Er wordt gespeeld vanaf 19.15 uur met een speeltempo van 30 min. pppp. De competitie wordt ter plekke ingedeeld. De volgende ronde wordt gespeeld op donderdag 7 december.

download ranglijsten jeugd- en brugcompetitie

(meer…)

Sara Martinez wint ticket voor NK schaken 2018


foto: Harry Gielen
(meer…)

Wageningse jeugd wint massakamp van ASV

De Wageningse jeugd won de massakamp van ASV met 28-21. Hieronder een verslag:
Verslag massakamp17

Eline Roebers wint SVW-Jeugdschaaktoernooi

Zaterdagmiddag 3 juni werd in de Vredehorst het jaarlijkse jeugdtoernooi gespeeld van Schaakvereniging Wageningen. De 64 deelnemers waren verdeeld over 8 groepen.

Eline Roebers startte als grote favoriete in groep 1, want haar rating was maar liefst 443 punten hoger dan die van nummer twee. Ze moest het echter nog wel waarmaken. Dat deed ze met verve. Ze stond slechts twee remises toe en won de rest. Tweede werd Stein van Tol en derde zijn broer Marnix van Tol. Saša Albers won de medaille voor de vierde plaats.
fotovideo van Hans van Wijk
(meer…)

Zaterdag 3 juni: het SVW-Jeugdschaaktoernooi

Op zaterdag 3 juni is er weer het slottoernooi van de Interregionale Jeugdschaakcompetitie (IJSCO) in Wageningen. De ijsjes en prijzen zijn al besteld! Hieronder vind je de poster met toernooi-informatie. Inschrijven kan tot vrijdag 2 juni.
jeugdtoernooiposter2017

Eindstanden jeugd- en brugcompetitie

De jeugdcompetitie was al gespeeld, maar 20 april is ook de laatste ronde van de brugcompetitie gespeeld. De laatste uitslagen en de eindstanden zijn hieronder vermeld.
Competities beginnen dit najaar weer op de eerste donderdag van september.
eindranglijsten jeugd- en brugcompetitie voorjaar 17

Montessorischool wint schoolschaaktoernooi

Op zaterdag 21 januari 2017 werd in De Vredehorst het jaarlijkse schaakkampioenschap gespeeld voor teams van de Wageningse basisscholen. Acht teams afkomstig van vijf basisscholen streden om de felbegeerde wisselbeker en om plaatsing voor de halve finale van het basisschoolschaak van de Oostelijke Schaakbond op 1 april.

Montessori2017
(meer…)

Sara Martinez pakt snelschaaktitel

Op 12 en 19 januari speelden onze jeugdleden om het snelschaakkampioenschap van onze club. Met een score van 7 uit 7 bleek Sara veruit de sterkste. De twee dichtsbijzijnde achtervolgers hadden elk vijf punten. Marjon Landsbergen werd daarmee tweede. San Tuan Trinh werd derde en was met daarmee de sterkste van de Damegroep. Lorenzo Sanchez won de Torengroep, Sven de Kam de Lopergroep en Boris van de Weerd de piongroep. De volledige eindranglijst is hieronder vermeld.
eindranglijst snelschaak jeugd 2017

Sara aan kop na eerste drie ronden jeugdsnelschaak

Op 12 en 19 januari speelt de jeugd snelschaak. In zeven ronden wordt uitgemaakt wie jeugdsnelschaakkampioen van SV Wageningen wordt en wie de prijzen gaan winnen per categorie. Na drie ronden gaat Sara met evenzovele punten aan de leiding. Ze wordt op de voet gevolgd door San met eveneens drie punten. De voorlopige ranglijst is hieronder weergegeven.
snelschaakjeugd17

You are currently browsing the archives for the Jeugdnieuws category.