Wageningen

Archive for the ‘Jeugdnieuws’ Category

Wageningse jeugd wint massakamp van ASV

De Wageningse jeugd won de massakamp van ASV met 28-21. Hieronder een verslag:
Verslag massakamp17

Zaterdag 3 juni: het SVW-Jeugdschaaktoernooi

Op zaterdag 3 juni is er weer het slottoernooi van de Interregionale Jeugdschaakcompetitie (IJSCO) in Wageningen. De ijsjes en prijzen zijn al besteld! Hieronder vind je de poster met toernooi-informatie. Inschrijven kan tot vrijdag 2 juni.
jeugdtoernooiposter2017

Eindstanden jeugd- en brugcompetitie

De jeugdcompetitie was al gespeeld, maar 20 april is ook de laatste ronde van de brugcompetitie gespeeld. De laatste uitslagen en de eindstanden zijn hieronder vermeld.
Competities beginnen dit najaar weer op de eerste donderdag van september.
eindranglijsten jeugd- en brugcompetitie voorjaar 17

Uitslagen en standen jeugd- en brugcompetitie

Op donderdag 13 april is de elfde ronde gespeeld van de brugcompetitie en de laatste van de jeugdcompetitie. De uitslagen en standen zijn hieronder vermeld. Reiko Dirksen heeft de jeugdcompetitie met ruime cijfers gewonnen! Op donderdag 20 april er examens. Er is dan geen jeugdcompetitie. De brugcompetitie speelt dan de laatste ronde. Voor de brugcompetitie geldt dat iedereen mee mag doen en van harte welkom is, dus ook niet-leden, ex-leden, senior-leden en ouders! Er wordt gespeeld vanaf 19.15 uur met een speeltempo van 30 min. pppp. De competitie wordt ter plekke ingedeeld.
ranglijsten jeugd- en brugcompetitie

Montessorischool wint schoolschaaktoernooi

Op zaterdag 21 januari 2017 werd in De Vredehorst het jaarlijkse schaakkampioenschap gespeeld voor teams van de Wageningse basisscholen. Acht teams afkomstig van vijf basisscholen streden om de felbegeerde wisselbeker en om plaatsing voor de halve finale van het basisschoolschaak van de Oostelijke Schaakbond op 1 april.

Montessori2017
(meer…)

Sara Martinez pakt snelschaaktitel

Op 12 en 19 januari speelden onze jeugdleden om het snelschaakkampioenschap van onze club. Met een score van 7 uit 7 bleek Sara veruit de sterkste. De twee dichtsbijzijnde achtervolgers hadden elk vijf punten. Marjon Landsbergen werd daarmee tweede. San Tuan Trinh werd derde en was met daarmee de sterkste van de Damegroep. Lorenzo Sanchez won de Torengroep, Sven de Kam de Lopergroep en Boris van de Weerd de piongroep. De volledige eindranglijst is hieronder vermeld.
eindranglijst snelschaak jeugd 2017

Sara aan kop na eerste drie ronden jeugdsnelschaak

Op 12 en 19 januari speelt de jeugd snelschaak. In zeven ronden wordt uitgemaakt wie jeugdsnelschaakkampioen van SV Wageningen wordt en wie de prijzen gaan winnen per categorie. Na drie ronden gaat Sara met evenzovele punten aan de leiding. Ze wordt op de voet gevolgd door San met eveneens drie punten. De voorlopige ranglijst is hieronder weergegeven.
snelschaakjeugd17

Uitslagen en eindranglijsten jeugd- en brugcompetitie

Donderdag 15 december werd de 14e en laatste ronde gespeeld van de najaarscompetities. Uitslagen en eindranglijsten zijn hieronder vermeld. Sara Martinez heeft met afstand de brugcompetitie gewonnen en Jelle van Mullekom won de jeugdcompetitie.
Op donderdag 22 december is er kerstschaak. Voor de jeugd van 18.45 tot 20.00 uur en voor de senioren daarna.
Na de kerstvakantie is de prijsuitreiking van de najaarscompetities op donderdag 12 januari.
Op 12 en 19 januari is er snelschaak voor de jeugd en training voor leden van schoolteams.
We beginnen weer met de jeugd- en brugcompetitie op donderdag 25 januari.
eindranglijsten-najaar-2016

Schaakkampioenschap voor teams Wageningse basisscholen

Op zaterdagmiddag 21 januari 2017 organiseert Schaakvereniging Wageningen het schaakkampioenschap voor teams van de Wageningse basisscholen. Het toernooi zal in De Vredehorst (Tarthorst 1) worden gehouden van 13.00 uur tot 17.00 uur (zaal open vanaf 12.30 uur). Een team bestaat uit vier leerlingen met begeleider (m/v). De begeleider kan een leerkracht of één van de ouders zijn. (meer…)

Uitslagen en standen jeugd- en brugcompetitie

Op donderdag 8 december is de dertiende ronde gespeeld van zowel de jeugd- als de brugcompetitie. De uitslagen en standen zijn hieronder vermeld. De volgende en laatste ronde wordt gespeeld op donderdag 15 december. Voor de brugcompetitie geldt dat iedereen mee mag doen en van harte welkom is, dus ook niet-leden, ex-leden, senior-leden en ouders! Er wordt gespeeld vanaf 19.15 uur met een speeltempo van 30 min. pppp. De competitie wordt ter plekke ingedeeld. Op donderdag 22 december is er kerstschaak.
ranglijsten-jeugd-en-brugcompetitie

You are currently browsing the archives for the Jeugdnieuws category.