Wageningen

Archive for the ‘Jeugdnieuws’ Category

Uitslagen en standen jeugd- en brugcompetitie

Op donderdag 22 februari is de vierde ronde gespeeld van zowel de jeugd- als  de brugcompetitie. De uitslagen en standen zijn hieronder vermeld. Voor de brugcompetitie geldt dat iedereen mee mag doen en van harte welkom is, dus ook niet-leden, ex-leden, senior-leden en ouders! Er wordt gespeeld vanaf 19.15 uur met een speeltempo van 30 min. pppp. De competitie wordt ter plekke ingedeeld. De volgende ronde wordt gespeeld op donderdag 8 maart. Op donderdag 1 maart is er geen jeugdschaak vanwege de voorjaarsvakantie.

download ranglijsten jeugd- en brugcompetitie
(meer…)

Wouter Wieggers prolongeert schaaktitel

Op zaterdag 20 januari 2018 speelden vijftig Wageningse basisschoolleerlingen om het jaarlijkse kampioenschap. Er was zowel een individueel als een scholenklassement.
(meer…)

Sara Martinez prolongeert jeugdsnelschaaktitel

Op donderdagen 11 en 18 januari werd het snelschaakkampioenschap voor de jeugd van SV Wageningen gespeeld. De eindranglijst is hieronder te zien.
(meer…)

Marjon en Emilio aan kop in snelschaakcompetitie

Op 11 en 18 januari speelt de jeugd van SV Wageningen om het snelschaakkampioenschap. Na vier ronden zijn er twee koplopers: Marjon Landsbergen en Emilio Weenink. Er is echter nog van alles mogelijk. De ranglijst na vier ronden staat hieronder.
(meer…)

Uitslagen en eindstanden jeugd- en brugcompetitie

Op donderdag 14 december is de veertiende en laatste ronde gespeeld van zowel de jeugd- als  de brugcompetitie. De uitslagen en eindstanden zijn hieronder vermeld. De competities liggen nu tijdelijk stil vanwege de kerstvakantie en het jeugdsnelschaak dat op 11 en 18 januari wordt gespeeld. De eerste ronde van de voorjaarscompetities begint weer op donderdag 24 januari. Voor de brugcompetitie geldt dat iedereen mee mag doen en van harte welkom is, dus ook niet-leden, ex-leden, senior-leden en ouders! Er wordt gespeeld vanaf 19.15 uur met een speeltempo van 30 min. pppp. De competitie wordt ter plekke ingedeeld.

download ranglijsten jeugd- en brugcompetitie

(meer…)

Uitslagen en standen jeugd- en brugcompetitie

Op donderdag 7 december is de dertiende ronde gespeeld van zowel de jeugd- als  de brugcompetitie. De uitslagen en standen zijn hieronder vermeld. Voor de brugcompetitie geldt dat iedereen mee mag doen en van harte welkom is, dus ook niet-leden, ex-leden, senior-leden en ouders! Er wordt gespeeld vanaf 19.15 uur met een speeltempo van 30 min. pppp. De competitie wordt ter plekke ingedeeld. De volgende en laatste ronde wordt gespeeld op donderdag 14 december.

download ranglijsten jeugd- en brugcompetitie

(meer…)

Uitslagen en standen jeugd- en brugcompetitie

Op donderdag 30 november is de twaalfde ronde gespeeld van zowel de jeugd- als  de brugcompetitie. De uitslagen en standen zijn hieronder vermeld. Voor de brugcompetitie geldt dat iedereen mee mag doen en van harte welkom is, dus ook niet-leden, ex-leden, senior-leden en ouders! Er wordt gespeeld vanaf 19.15 uur met een speeltempo van 30 min. pppp. De competitie wordt ter plekke ingedeeld. De volgende ronde wordt gespeeld op donderdag 7 december.

download ranglijsten jeugd- en brugcompetitie

(meer…)

Sara Martinez wint ticket voor NK schaken 2018


foto: Harry Gielen
(meer…)

Wageningse jeugd wint massakamp van ASV

De Wageningse jeugd won de massakamp van ASV met 28-21. Hieronder een verslag:
Verslag massakamp17

Eline Roebers wint SVW-Jeugdschaaktoernooi

Zaterdagmiddag 3 juni werd in de Vredehorst het jaarlijkse jeugdtoernooi gespeeld van Schaakvereniging Wageningen. De 64 deelnemers waren verdeeld over 8 groepen.

Eline Roebers startte als grote favoriete in groep 1, want haar rating was maar liefst 443 punten hoger dan die van nummer twee. Ze moest het echter nog wel waarmaken. Dat deed ze met verve. Ze stond slechts twee remises toe en won de rest. Tweede werd Stein van Tol en derde zijn broer Marnix van Tol. Saša Albers won de medaille voor de vierde plaats.
fotovideo van Hans van Wijk
(meer…)

You are currently browsing the archives for the Jeugdnieuws category.