Wageningen

Archive for the ‘Interne competitie’ Category

Uitslagen intern ronde 12

 

Tijdens ronde 12 werden weer 18 partijen gespeeld en voor de  beker werden zelfs 2 barrages gespeeld. Na remise in de reguliere speeltijd moesten twee snelschaakpartijen gespeeld worden met 7,5 min.p.p. Fred Jonker won met 2-0 van Audry Burer. In de eerste barragepartij tussen Thomas Slijper en Leen Vegter speelde Leen een onreglementaire omdat hij verzuimde om ‘schaak’ op te heffen. Volgens de nieuwste FIDE-regels voor snelschaak is dit niet direct gewonnen maar krijgt de tegenstander 1 minuut extra speeltijd. Het mocht echter niet baten, Thomas won met 2-0.

Uitslagen ronde 12 – 23 november 2017
Ranglijst na Ronde 12
TPR-ELO na Ronde 12

(meer…)

Loting 2e ronde bekercompetitie

Op 1 november heeft Eric Smaling de loting voor de 2e ronde van de bekercompetitie uitgevoerd. De 16 deelnemers die nog in de strijd zijn voor de Beemster Bokaal moeten uiterlijk 14 december hun bekerpartij spelen. Graag tijdig de speeldata mailen naar svwageningenintern@gmail.com.

      Wit                     Zwart                  Datum
1     Erwin Oorebeek          Pieter Kruit          
2     Richard Christians      Co Wiersma             16 november
3     Bert Torn               Tjerk Sminia          
4     Frans Bonnier           Clemens de Vos        
5     Harry Verhoef           Cees van der Waerdt         
6     Frits Gieltjes          Kees Stap              16 november
7     Leen Vegter             Thomas Slijper        
8     Fred Jonker             Audry Burer     

Uitslagen Ronde 10

Omdat 3 teams extern speelden zijn intern in de 10e ronde slechts 11 partijen gespeeld.  Tot veler verrassing was na jaren van afwezigheid Eric Smaling ook van de partij … die hij won van Richard Christians. Erwin staat nog op de eerste plek, gevolgd door Clemens de Vos die dit jaar zeer goed begint. Opvallend is ook de derde plek van Arnoud Roothaan. Arnout en Clemens gooien goede ogen voor de Runner Up Cup.

Extern won Wageningen 4 met overtuigende cijfers van Ede2: 6-2. Wageningen 5 speelde uit tegen Ede 3 en kwam helaas net een half puntje tekort om remise te houden (3½ – 2½). Wageningen 7 verloor uit tegen Koningswaal3 met 3-1.

(meer…)

Uitslagen intern ronde 9

In ronde 9 zijn 19 partijen gespeeld en heeft Erwin Oorebeek de kop overgenomen na een rechtstreekse overwinning op koploper Clemens de Vos. Leen Vegter is opnieuw de top 5 binnengedrongen na een knappe overwinning op Noel Bovens. Kees Stap die na een slechte competitiestart onderin de ranglijst stond is inmiddels opgeklommen naar plek 9.

Voor de Beker zijn alle partijen van de 1e ronde gespeeld. Hiermee zijn de 16 spelers die doorgaan naar de 2e ronde bekend. Volgende week is de loting voor de 2e ronde.

Uitslagen ronde 9 – 2 november 2017

Ranglijst na Ronde 9

TPR-ELO na Ronde 9

Beker17-18-Ronde1

(meer…)

Uitslagen Ronde 8 intern

 

Uitslagen ronde 8 – 26 oktober 2017

Ranglijst na Ronde 8

TPR-ELO na Ronde 8

 

(meer…)

Ronde 7 intern

Tijdens de 7e ronde op 19 oktober werden 21 partijen gespeeld: 6 extern, 12 intern en 3 partijen voor de beker. Ons 6e speelde met 3 -3 gelijk tegen ASV 11.  Voor de beker won Richard van Noël, Thomas van Jan de Bont en Bert van Jaap. In de top5 van de ranglijst staat Clemens nog steeds ruim aan kop, gevolgd door Erwin, Leen, Arnout en Frans.

Uitslagen ronde 7 – 19 oktober 2017

ranglijst + TPR na ronde 7
(meer…)

Ronde 6 intern

Tijdens de 6e ronde op 12 oktober werden 21 partijen gespeeld: 10 extern, 10 intern en 1 partij voor de beker. Ons 5e won met 4½ – 1½ cijfers van ASV9 en Wageningen 7 verloor met 1-3 van Tornado 3. Marc wist met een fraaie overwinning de eer te redden.  Voor de beker won Erwin van Marco. In de top5 van de ranglijst staan Clemens, Frans, Erwin, Co en verrassend op de 5e plaats: Arnoud Roothaan. Ook het klassement voor de runner-up-cup wordt aangevoerd door Clemens de Vos, gevolgd door Leen en Arnoud.

Uitslagen ronde 6 – 12 oktober 2017

Ranglijst na Ronde 6

TPR-ELO na Ronde 6

(meer…)

Beker: Loting 1e ronde bekend

Tijdens de 4e interne speelronde trok Fred Jonker (bekerwinnaar van vorig seizoen) de namen van de 32 deelnemers die dit seizoen mee doen aan het bekertoernooi. De strijd om de felbegeerde Beemster Bokaal kan beginnen. Zie hieronder voor de exacte indeling.

Uiterste speeldatum 1e ronde : donderdag 2 november

Deelnemers kunnen hun speeldatum mailen naar svwageningenintern@gmail.com.

(meer…)

Uitslagen 3e ronde intern

Deze week weer 2 nieuwkomers bij de club: Luc Dael en Giacomo Pontera. Alle nieuwkomers kunnen vier avonden vrijblijvend meedoen met de interne competitie om te bekijken of het ze bevalt en of ze lid willen worden.

Clemens de Vos heeft zn zegereeks voorgezet met winst op Oleg Shavyki. Met 3 uit 3 staat Clemens stevig aan kop. Ook Arnoud Roothaan is sterk gestart met 3 uit 3. Hij staat met 300 punten 5e op de ranglijst.

Uitslagen ronde 3 – 21 september 2017

Ranglijst na Ronde 3

TPR-ELO na Ronde 3

 (meer…)

Uitslagen 2e ronde intern

Uitslagen ronde 2 – 14 september 201717

Ranglijst na Ronde 2

TPR-ELO na Ronde 2

(meer…)

You are currently browsing the archives for the Interne competitie category.