Wageningen

Archive for February, 2009

Interne ronde 23

Uitslagen en stand na ronde 2 (more…)

Uitslagen jeugdcompetitie ronde 5

Uitslagen jeugdcompetitie van ronde 5

D-team wint brons

Zaterdag 21 februari speelde ons D-team in de subklasse in Deventer.  Het team behaalde een fraaie derde plaats. Het team bestond uit Christiaan van der Gaag, Martijn van der Gaag, Niek Aerts en Yari Baars. De wedstrijden zouden 13.00 uur beginnen. Zelf was ik er ruim op tijd, maar Yari zou sporten tot 12.00 uur en werd daarna door zijn vader direct naar Deventer gereden. Yari arriveerde precies op tijd voor de eerste wedstrijd. (more…)

Interne ronde 22

Uitslagen van ronde 22 interne competitie (senioren). Voor de standen kijk op ’Stand interne’ in de balk onder de blogtitel.

Jeroen Goedhart wint jeugdsnelschaak

Op 8 en 15 januari speelden de jeugdleden om het snelschaakkampioenschap van onze vereniging. Bij de vierde en vijfde stappers wist Jeroen Goedhart zijn favorietenrol waar te maken en won overtuigend met een score van zeven uit zeven. Peter van Hintum en Joost Besseling zaten hem wel op de hielen met zes uit zeven, zodat het tot het laatst toe spannend bleef.

Montessorischool prolongeert schaakkampioenschap

Voor de zesde keer op rij was het eerste team van de Montessoriteam het sterkst bij het schaakkampioenschap voor de Wageningse basisscholen. Dit toernooi werd zaterdag 17 januari gespeeld in De Vredehorst.

You are currently browsing the blog archives for February, 2009.