Wageningen

Ons Eerste KNSB team

Speelt landelijk op het één-na-hoogste niveau in de KNSB competitie in Klasse 1, Poule A. Onze thuiswedstrijden beginnen om 13:00 uur.

Ons Tweede KNSB team

Speelt landelijk in de KNSB competitie in Klasse 3, Poule G. Onze thuiswedstrijden beginnen om 13:00.

Ons Derde KNSB team

Speelt landelijk in de KNSB competitie in Klasse 4, Poule C. Onze thuiswedstrijden beginnen om 13:00.

Ons Vierde KNSB team

Speelt landelijk in de KNSB competitie in Klasse 6, Poule A. Onze thuiswedstrijden beginnen om 13:00.

Contact met teamleiders OSBO/SOS-teams (achttallen)

Voor het uitnodigen van onze teams voor uitwedstrijden: Neem contact op met de teamleider.
De teamleidergegevens zijn te vinden op de OSBO-site.

Ons Eerste SOS-achttal

Speelt regionaal in de SOS competitie in de Hoofdklasse, Poule C. Onze thuiswedstrijden beginnen op donderdagavond om 20:00.

Ons Tweede SOS-achttal

Speelt regionaal in de SOS competitie in de 2e klasse, Poule B. Onze thuiswedstrijden beginnen op donderdagavond om 20:00.

Ons Derde SOS-achttal

Speelt regionaal in de SOS competitie in de 3e klasse, Poule E. Onze thuiswedstrijden beginnen op donderdagavond om 20:00.

Ons Vierde SOS-achttal

Speelt regionaal in de SOS competitie in de 3e klasse, Poule D. Onze thuiswedstrijden beginnen op donderdagavond om 20:00.

Speelschema KNSB competitie 2018-2019

speelschema_knsb_2018_2019